Hans og Oline

Hans og Oline

Om 'slægtsforum'

Dette forum har til formål at dele erindringer og fælles oplevelser med andre efterkommeren af Hans og Oline.

Intro

DiversePosted by Hans Henrik (4.3) Sun, March 14, 2010 23:51:16
Efter diverse problemer med debat-software, jeg havde påtænkt at anvende, er valget faldet på dette, som tilbydes af mit nuværende web hotel ('one.com'). Systemet lever ikke helt op til mine oprindelige forventninger/ambitioner - men jeg synes, vi bør give det en chance!


Posted by Hans Henrik (4.3) Sat, May 28, 2011 16:53:16

Jeg har netop talt med Svend i telefonen - han var ifm. sin Europa-/Danmarksrejse på besøg hos Agnete og ringede i den forbindelse til os i Haderslev.
Faktisk er jeg ret imponeret over, at Svend på sine besøg overkommer at vedligeholde kontakten til fætre og kusiner (han besøgte Mogens og Karen tidligere på ugen) - idet han jo har sine søskende og sikkert også mange venner at 'pleje'!
Vi var enige om, at med et så 'global(isere)t' familiemønster er det et uvurderligt gode, at vi har mulighed for at opretholde jævnlig forbindelse via internettet.
Svend mente, at det måske var sidste gang, han foretog sin lange rejse; men jeg håber, det sker nok en gang, og at vi da får chancen for at mødes 'fysisk'!

Posted by Hans Henrik (4.3) Fri, May 28, 2010 11:19:01

Det var godt, du tog mod til dig, Svend! Indtil 'begynderproblemerne' er løst, lader jeg alle kommentarer blive stående - ingen bør holde sig tilbage fra at skrive: Man lærer det kun ved at prøve! smiley
(Hvis man vil ændre adgangskode, er det blot at klikke på 'Rediger Profil' (i højre side - lige under brugernavnet), sætte x i feltet 'Opdatér adgangskode', skrive ønsket (ny) kode (to gange), bekræfte med hidtidig kode - og klikke på den gule 'Gem'-knap).

Posted by Birgit (1.2) Fri, May 28, 2010 10:26:29

Denne kommentar er ikke skrevet af Birgit - men af Hans Henrik, som prøver at udrede nogle login- problemer!

Posted by Svend (1.3) Sun, May 23, 2010 03:28:58

Deter meget fornemt, jeg kan ikke hitte ud av det med at skifte password. ASlet endelig denne meddelelse. P[ pinsedag tog jeg mod til mig

Gl;delig pinse i al sin glans Svend 1.3

Posted by Mogens (4.2) Mon, March 22, 2010 20:59:00

I dag var Karen og jeg til 50 års fødselsdagskaffe hos Agnetes yngste barn, Henrik Schrøder i Tikøb, sammen med familie, venner og bekendte. Henriks bror, Kim, fortalte, at hans og Hannes mellemste barn, Jakob, 4.1.1.2, der læser medicin i København,for nylig er flyttet ind på Regensen. Traditionen tro var de nye Regensianere inviteret til the hos "Provsten", der ikke er en præst, men Regensens efor. Provsten er Kirstens søn Erik, og Kim og Hanne havde belært Jakob, der som andre unge ikke går så forfærdelig meget op i slægtsskab, om hans familierelationer til Provsten. Hen på aftenen nævnte Jakob det for Provsten, der straks begejstret udbrød: "Så er din oldefar farbror Viggo!" Jakob mumlede noget om farbror Laurits, det navn, han var blevet briefet om, og lidt senere slog Provsten på glasset og sagde nogle ord på islandsk. Han spurgte forsamlingen om meningen, der var: "Verden er lille. Jakob og jeg er i familie!"

Posted by Hans Henrik (4.3) Thu, March 18, 2010 13:59:12

"Er der mon også mulighed for at indflette fotos?", spørger Karen.
Svaret er JA ifm. 'indlæg' - NEJ ifm. 'kommentarer', såvidt jeg da kan se; jeg er jo også selv nybegynder mht. den praktiske brug af forum! smiley

Posted by Mogens (4.2) Wed, March 17, 2010 13:17:03

Jeg har talt i telefonen med Hans Erik. Han har en mail adresse, men bruger den ikke. Jeg spurgte, hvordan Carl Henning havde det, og svaret var "Ikke godt, han døde for et par år siden". Hans Erik er i år 70 års studenterjubilar fra Roskilde Katedralskole.

Jeg selv er 60 års jubilar!

Posted by Mogens (4.2) Wed, March 17, 2010 13:12:10

Jeg fik Hans Henriks mails i omvendt rækkefølge, så jeg kunne ikke logge på! Jeg brugte "glemt kodeord" og fik så et meget lidt brugervenligt et. Nu har jeg skiftet til mit eget.

Posted by Karen (1.4) Wed, March 17, 2010 11:00:30

Flot , Hans Henrik! 

Det virker som et enkelt og brugbart koncept. Jeg kan se, at der er mulighed for indsætning af hyperlinks. Er der mon også mulighed for at indflette fotos?